Bruke HTC Wildfire S som en trådløs ruter

Del datatilkoblingen med andre enheter ved å gjøre om HTC Wildfire S til en trådløs ruter.

Kontroller at datatilkoblingen på HTC Wildfire S er slått på før du bruker den som trådløs ruter.
  1. På startskjermbildet trykker du på og klikker deretter på Innstillinger > Trådløs og nettverk.
  2. Klikk på Innstillinger for portabelt Wi-Fi hotspot.
  3. Angi et navn på ruter eller bruk standard-ruternavnet.
  4. Velg typen Sikkerhet, og angi passordet (nøkkelen) for den trådløse ruteren. Hvis du valgte Ingen i Sikkerhet, trenger du ikke å angi et passord.
    Merk: Passordet er nøkkelen som andre personer må angi på sin enhet for å koble til og bruke HTC Wildfire S som en trådløs ruter.
  5. Merk av for Portabelt Wi-Fi hotspot for å slå på den trådløse ruteren.

HTC Wildfire S er klar til å brukes som en trådløs ruter når du ser på statuslinjen.