Koble HTC Wildfire S til Internett gjennom en datamaskin (Internett-gjennomgang)

Koble HTC Wildfire S til Internett gjennom en datamaskin (Internett-gjennomgang)

Hvis du ikke har en dataplan for HTC Wildfire S eller ikke har tilgang til et Wi-Fi-nettverk, kan du fortsatt gå online på HTC Wildfire S ved hjelp av datamaskinens Internett-tilkobling.

Viktig: Før du kan bruke telefonen som modem, må du sørge for å installere HTC Sync på datamaskinen først.
  1. Sørg for at datamaskinen er koblet til Internett.
    Merk: To ting å sjekke for datamaskinens Internett-tilkobling. For det første anbefaler vi at du slår av det lokale nettverkets brannmur. For det andre, hvis datamaskinen er koblet til Internett via PPP (f.eks, oppringt forbindelse, xDSL eller VPN), vil Internett-gjennomgang bare støtte TCP-protokoll.
  2. Koble HTC Wildfire S til datamaskinen ved hjelp av den medfølgende USB-kabelen.
  3. På skjermbildet Koble til PC velger du Internett-gjennomgang og klikker på Ferdig.