Bruke HTC Wildfire S som et modem (USB-tilknytning)
Innstillinger og tjenester

Bruke HTC Wildfire S som et modem (USB-tilknytning)

Ingen Internett-tilkobling tilgjengelig for datamaskinen? Det er ikke noe problem. Bruk datatilkoblingen på HTC Wildfire S for å koble til Internett.
Viktig:
  • SIM-kortet må være satt inn i HTC Wildfire S før du kan bruke datatilkoblingen.
  • Hvis du vil bruke HTC Wildfire S som et modem, må du installere HTC Sync på datamaskinen først.
  1. Kontroller at datatilkoblingen på HTC Wildfire S er slått på.
  2. Koble HTC Wildfire S til datamaskinen ved hjelp av den medfølgende USB-kabelen.
  3. På skjermbildet Koble til PC velger du USB-tilknytning og klikker på Ferdig.

*Skriv inn kommentaren her ...
htc-wildfire-s
BESLEKTEDE ARTIKLER
topic_tag-connections_internet-tethering