Justere innstillinger for inndata

Åpne innstillinger for berøringsinndata ved å gjøre ett av følgende:
  • På skjermtastaturet klikker du på språk-tasten (for eksempel på hvis du bruker engelsk tastatur i øyeblikket). På menyen med alternativer for Internasjonalt tastatur klikker du på Innstillinger.
  • På startskjermbildet trykker du på og klikker på Innstillinger > Språk og tastatur > Berøringsinndata.
Tastaturtyper Velg tastaturoppsettet du vil bruke.
Internasjonalt tastatur Legg til eller fjern språk fra listen over språk for skjermtastaturet.
Tospråklig prediksjon Velg et sekundært tastaturspråk du vil bruke.
Skriving av tekst
  • Slå på eller av prediktiv tekst, stavekontroll og prediktiv skriving.
  • Aktiver lyd eller vibrering når du taster.
  • Kalibrer presisjonen til berøringstastaturet.
Opplæring Lær hvordan du bruker skjermtastaturet med det interaktive opplæringsprogrammet:
Personlig ordbok Legg til, rediger eller fjern ord i den prediktive tekstordlisten.