Synkronisere HTC Wildfire S
Innstillinger og tjenester

Synkronisere HTC Wildfire S

Sjekk linjen over beregnet bruk ved siden av Synkroniser nå-knappen for å se den beregnede filstørrelsen på nye elementer som skal synkroniseres med HTC Wildfire S.
Merk: Hvis det ikke er nok plass igjen på lagringskortet, vil du se et advarselsikon og du vil ikke kunne synkronisere.
  1. Etter å ha valgt og tilpasset kategoriene du vil synkronisere, så klikk på Synkroniser nå.
  2. Etter at synkroniseringen er fullført, så klikk på Koble fra.
  3. Fjern HTC Wildfire S sikkert ifølge kravene fra operativsystemet.
Neste gang du kobler HTC Wildfire S til datamaskinen, begynner synkroniseringen automatisk basert på dine synkroniseringsinnstillinger.

*Skriv inn kommentaren her ...
htc-wildfire-s