Sette opp HTC Sync for gjenkjenning av HTC Wildfire S

1. Koble HTC Wildfire S til datamaskinen ved hjelp av USB-kabelen som fulgte med i esken.
  2. Når HTC Wildfire S ber deg om å velge en type USB-tilkobling, klikker du på HTC Sync og klikker på Ferdig. Vent på at HTC Sync gjenkjenner HTC Wildfire S.
  3. På skjermbildet for enhetsoppsett skriver du inn et navn på HTC Wildfire S.
  4. Klikk på Lagre. Enhetspanelet åpnes.
Tips: Hvis du vil endre navnet på telefonen HTC Wildfire S senere, klikker du på Oversikt > Enhetsoppsett.