Installere HTC Sync som fulgte med lagringskortet

Kopier HTC Sync -installeringsprogrammet fra lagringskortet til datamaskinen, og bruk det til installeringen.
Merk:
  • Versjonen av HTC Sync versjonen på lagringskortet som fulgte med HTC Wildfire S, kan installeres på en datamaskin som kjører Windows 7, Windows Vista eller Windows XP.
  • HTC Sync krever USB 2.0 på datamaskinen for å koble til og synkronisere med HTC Wildfire S.
  • For feilfri installering må du først avslutte alle kjørende programmer og gå midlertidig ut av antivirusprogrammet før du begynner å installere HTC Sync.
  1. Koble HTC Wildfire S til datamaskinen ved hjelp av den medfølgende USB-kabelen.
  2. På skjermbildet Koble til PC klikker du på Diskstasjon og deretter på Ferdig. På datamaskinen blir den HTC Wildfire S gjenkjent som en ekstern disk.
  3. Naviger til den eksterne disken og åpne den.
  4. Kopier HTCSync.exe til datamaskinen.
  5. Etter at du har kopiert filene, demonterer du stasjonen (dvs. HTC Wildfire S) ifølge kravene som datamaskinens operativsystem stiller for å fjerne HTC Wildfire S sikkert.
  6. Dobbeltklikk på HTCSync.exe på datamaskinen, og følg skjerminstruksjonene for å installere HTC Sync.

Etter installering av HTC Sync, blir HTC Sync-ikonet lagt til i datamaskinens systemskuff (se nederst til høyre på datamaskinen). Du kan dobbeltklikke på dette ikonet for å åpne HTC Sync.