Vise og synkronisere påminnelser

Du kan velge hvilke kalendere du vil vise eller skjule, og hvilke du vil holde synkronisert.

Vise eller skjule kalendere

I en hvilken som helst Kalender trykker du på , klikker på Mer > Kalendere og velger eller fjerner en kalender for å vise eller skjule den.
Merk:
  • Kalenderne holdes synkronisert på HTC Wildfire S, enten du skjuler dem eller ikke.
  • Klikk på Alle kalendere for å vise alle kalendere.

Legge til en Google-kalender å synkronisere med

Du kan velge hvilke Google-kalendere du vil holde synkronisert på HTC Wildfire S.
Merk: Du kan ikke opprette en nyGoogle-kalender på HTC Wildfire S. Du kan bare synkronisere med Google-kalendere som du har opprettet eller abonnert på via Internett.
  1. I en hvilken som helst Kalender trykker du på og klikker på Mer > Kalendere.
  2. Trykk på igjen og klikk på Legg til kalendere.
  3. Velg en Google-kalender for å legge den til på kalenderlisten, og klikk deretter på OK.
  4. Trykk på for å oppdatere Kalender.

Slutte å synkronisere en Google-kalender

Du kan velge hvilke Google-kalendere du vil slutte å synkronisere.
  1. I en hvilken som helst Kalender trykker du på og klikker på Mer > Kalendere.
  2. Trykk på igjen og klikk på Fjern kalendere.
  3. Velg en Google-kalender for å fjerne den fra kalenderlisten, og klikk deretter på OK.
  4. Trykk på for å oppdatere Kalender.
Kalenderne som du fjerner fra kalenderlisten, vil ikke lenger synkroniseres på HTC Wildfire S, men du abonnerer fortsatt på dem og kan arbeide med dem i Google-kalenderen på Internett.