Vise og synkronisere påminnelser
APPER OG FUNKSJONER

Vise og synkronisere påminnelser

Du kan velge hvilke kalendere du vil vise eller skjule, og hvilke du vil holde synkronisert.

Vise eller skjule kalendere

I en hvilken som helst Kalender trykker du på , klikker på Mer > Kalendere og velger eller fjerner en kalender for å vise eller skjule den.
Merk:
  • Kalenderne holdes synkronisert på HTC Wildfire S, enten du skjuler dem eller ikke.
  • Klikk på Alle kalendere for å vise alle kalendere.

Legge til en Google-kalender å synkronisere med

Du kan velge hvilke Google-kalendere du vil holde synkronisert på HTC Wildfire S.
Merk: Du kan ikke opprette en nyGoogle-kalender på HTC Wildfire S. Du kan bare synkronisere med Google-kalendere som du har opprettet eller abonnert på via Internett.
  1. I en hvilken som helst Kalender trykker du på og klikker på Mer > Kalendere.
  2. Trykk på igjen og klikk på Legg til kalendere.
  3. Velg en Google-kalender for å legge den til på kalenderlisten, og klikk deretter på OK.
  4. Trykk på for å oppdatere Kalender.

Slutte å synkronisere en Google-kalender

Du kan velge hvilke Google-kalendere du vil slutte å synkronisere.
  1. I en hvilken som helst Kalender trykker du på og klikker på Mer > Kalendere.
  2. Trykk på igjen og klikk på Fjern kalendere.
  3. Velg en Google-kalender for å fjerne den fra kalenderlisten, og klikk deretter på OK.
  4. Trykk på for å oppdatere Kalender.
Kalenderne som du fjerner fra kalenderlisten, vil ikke lenger synkroniseres på HTC Wildfire S, men du abonnerer fortsatt på dem og kan arbeide med dem i Google-kalenderen på Internett.

*Skriv inn kommentaren her ...
htc-wildfire-s