Avvise eller sette hendelsespåminnelser på pause
APPER OG FUNKSJONER

Avvise eller sette hendelsespåminnelser på pause

Hvis du har angitt minst én påminnelse for en hendelse, vil ikonet for kommende hendelse vises i varslingsområdet på statuslinjen for å minne deg om den kommende hendelsen.
  1. Klikk på statuslinjen, la deretter fingeren gli nedover på skjermen for å åpne varslingspanelet.
  2. Gjør ett av følgende:
    • Klikk på Fjern for å skjule hendelsespåminnelser og alle andre varslinger. Andre typer varslinger, for eksempel nye meldinger og tapte anrop, vil også slettes.
    • Etter at du har skjøvet varslingspanelet åpent, klikker du på kalenderhendelsespåminnelsen. Da vil du se en liste over alle ventende hendelsespåminnelser. Klikk på Slumre alle for å angi fem minutters pause for alle hendelsespåminnelser, eller klikk på Skjul alle for å skjule alle hendelsespåminnelser.
    • Trykk på for å beholde de ventende påminnelsene i varslingsfeltet på statuslinjen.

*Skriv inn kommentaren her ...
htc-wildfire-s