Opprette en hendelse

Du kan opprette hendelser som synkroniseres med Google-kalenderen, datamaskinens Outlook-kalender eller Exchange ActiveSync-kalenderen, samt hendelser som bare vises på HTC Wildfire S.
  1. På startskjermbildet klikker du på > Kalender.
  2. I en hvilken som helst Kalender trykker du på og klikker på Ny hendelse.
    Tips: Når du er i måneds- eller dagsordenvisning, kan du også klikke på for å opprette en ny hendelse.
  3. Hvis du har mer enn én kalender, velger du en kalender der du vil legge til hendelsen:
    • Velg Google-kontoen for å opprette en Google-kalenderhendelse. Hvis du har flere Google-kalendere på web, velger du en du vil legge til hendelsen i.
    • Velg PC Sync for å opprette kalenderhendelser på HTC Wildfire S. Du kan synkronisere dem med datamaskinens Outlook-kalender ved hjelp av HTC Sync.
    • Velg Exchange ActiveSync-kontoen for å legge inn en ActiveSync-kalenderhendelse.
  4. Skriv inn et navn på hendelsen.
  5. Hvis du vil angi datoen og klokkeslettet for hendelsen, gjør du ett av følgende:
    • Hvis det finnes en tidsramme for hendelsen, klikker du på Fra og Til dato og klokkeslett for å angi dem.
    • Hvis det er en heldagshendelse, for eksempel en fødselsdag, angir du Fra og Til dato og merker av for Hele dagen.
  6. Angi en plassering til og beskrivelse av hendelsen
  7. Angi påminnelsestiden.
    Tips: Du kan legge til en annen påminnelsestid i en Google Calendar-hendelse. Trykk på og klikk deretter på Legg til påminnelse.
  8. Hvis hendelsen finner sted på regelmessig basis, klikker du på Repetisjon-boksen og velger hvor ofte hendelsen forekommer.
  9. Klikk på Lagre.

Invitere gjester til hendelsen (kun Google-konto)

Etter at du har invitert gjester til hendelsen, får du tilsendt en invitasjon i e-post ved hjelp av Google-kontoen.
Hvis du vil invitere gjester til hendelsen, må du opprette og legge til hendelsen i Google-kalenderen.
  1. Åpne Kalender og opprett en ny hendelse. Klikk på Kalender-feltet, og velg deretter Google-kontoen (eller en av de andre Google-kalenderne).
  2. Legg til detaljer om hendelsen, for eksempel dato og klokkeslett, plassering, og mye mer.
  3. I feltet Gjester skriver du inn e-postadressene til alle du vil invitere til hendelsen. Skill flere adresser fra hverandre med kommaer ( , ). Hvis du sender invitasjoner til personer som bruker Google-kalenderen, vil de motta en invitasjon i Kalender og i e-post.
  4. Klikk på Lagre for å legge til hendelsen i Google-kalenderen.

Sende en møteforespørsel ved hjelp av Kalender (kun Exchange ActiveSync)

Hvis du har en Exchange ActiveSync-konto satt opp på HTC Wildfire S, kan du bruke Kalender til å opprette en møteavtale og sende en møteforespørsel til personene du vil invitere til møtet.
  1. Åpne Kalender og opprett en ny hendelse. Klikk på Kalender-feltet og velg Exchange ActiveSync-kontoen din.
  2. Legg til detaljer om møtet, for eksempel dato og klokkeslett, plassering og andre ting.
  3. Trykk på og klikk deretter på Møteinnkalling.
  4. Klikk på og velg deltakere fra kontaktene eller firmakatalogen.
  5. Skriv meldingen og klikk deretter på Send.