Om Kalender

Aldri glemme en viktig avtale igjen. Bruk Kalender-applikasjonen til å planlegge hendelser, møter og avtaler.

Du kan sette opp HTC Wildfire S slik at den er synkronisert med følgende typer kalendere:

• HTC Wildfire S logger du deg påGoogle-kontoen slik at du kan synkronisere Kalender-applikasjonen med Google-kalenderen online. Du kan legge til flere Google-kontoer.
  • Hvis du bruker Microsoft Outlook på datamaskinen, kan du sette opp HTC Sync på datamaskinen for synkronisering av Outlook-kalenderen med Kalender-applikasjonen.
  • Hvis du har en Microsoft Exchange ActiveSync-konto og du har lagt den til på HTC Wildfire S, kan du synkronisere Kalender-applikasjonen med dine Exchange ActiveSync-kalenderhendelser.

Hvis du har registrert deg for sosiale nettverkskontoer som Facebook, fødselsdager og hendelser for venner, vil de vises i Kalender.