KOMMUNIKASJON
Åpne Meldinger
KOMMUNIKASJON

Åpne Meldinger

Hold kontakt med viktige personer i livet ditt. Bruk Meldinger-applikasjonen til å skrive og sende SMS- og MMS-meldinger.
På startskjermbildet klikker du på > Meldinger. Skjermbildet Alle meldinger åpnes med alle dine sendte og mottatte meldinger gruppert i samtaler, etter kontaktnavn eller telefonnummer.
  • Rull opp eller ned listen over samtaler ved å sveipe fingeren på skjermen.
  • Klikk på et kontaktnavn for å vise utvekslingen av meldinger.
Merk: Du kan også vise meldingene på startskjermbildet med Meldinger-widgeten.

*Skriv inn kommentaren her ...
htc-wildfire-s