Dele spill og applikasjoner
APPER OG FUNKSJONER

Dele spill og applikasjoner

Har du det gøy med et spill eller en applikasjon du fant på Android Market? Del dine favorittspill og -applikasjoner øyeblikkelig med vennekretsen.
Merk: Hvis du vil at venner skal koble seg til applikasjonen og laste den ned fra Android Market, må de bruke en Android-telefon.
  1. På startskjermbildet klikker du på .
  2. Trykk på og klikk på Del. Du vil se listen over spill og applikasjoner som du lastet ned og installert fra Android Market.
  3. Klikk på en applikasjon og velg hvordan du vil dele den.
Når vennene dine ser koblingen i den sendte tekstmeldingen, e-postmeldingen eller statusoppdateringen, kan de ganske enkelt klikke direkte på spillet eller applikasjonen i Android Market for å laste den ned.
Tips:
  • Når du angir statusoppdateringen i Friend Stream, kan du også klikke på for å velge mellom spill og applikasjoner du vil dele i dine sosiale nettverk.
  • Hvis du allerede har opprettet en ny tekst- eller e-postmelding, trykker du på og klikker på Legg ved > App-anbefaling for å velge fra listen over installerte spill og programmer.

*Skriv inn kommentaren her ...
htc-wildfire-s