Sjekke Vær

Du kan også bruke Vær-applikasjonen til å sjekke gjeldende vær og værmeldinger for de neste fire dagene i uken. I tillegg til din gjeldende plassering kan du vise værprognoser for andre byer rundt om i verden. Innstillingene dine i Vær-applikasjonen styrer også værinformasjonen som vises i klokken og kalenderen.
Viktig:

Hvis du vil oppdatere gjeldende plasserings vær automatisk i Vær-applikasjonen og widgeten og også Klokke og Kalender:

• HTC Wildfire S må være koblet til Internett.
  • Tjenesten Min plassering må være aktivert. Hvis du ikke aktiverte den da du satte opp HTC Wildfire S for første gang, kan du gjøre det i Innstillinger > Plassering.
  1. På startskjermbildet klikker du på > Vær.
  2. Gjør ett av følgende:
    • Sveip fingeren opp eller ned på skjermen for å sjekke været i andre byer.
    • Klikk på for å oppdatere værinformasjonen når som helst.
    • Klikk på Vær nederst i midten på Vær-skjermbildet for å vise flere detaljer på Internett.

Legge til en by på Vær

Legg til flere byer på Vær slik at du raskt kan sjekke værprognosene i disse byene. I tillegg til din gjeldende plassering kan Vær vise opptil femten byer.
  1. Klikk på Vær-skjermbildet.
  2. Skriv inn plasseringen du vil legge til. Etter hvert som du skriver inn tekst, blir listen filtrert slik at den viser de mulige stedene basert på bokstavene du har skrevet inn.
  3. Klikk på den ønskede byen for å velge den.

Endre rekkefølgen av byer på Vær

1. I kategorien Vær trykker du på og velger Ordne.
  2. Trykk og hold på på slutten av elementet du vil flytte. Når raden er uthevet i grønt, så dra den til dens nye posisjon og slipp.
  3. Klikk på Ferdig.

Slette byer fra Vær-skjermbildet

1. I kategorien Vær trykker du på og velger Slett.
  2. Velg hvilke byer du vil fjerne, og klikk på Slett.

Endre Vær

1. I kategorien Vær trykker du på og velger Innstillinger.
  2. Du kan endre følgende værinnstillinger:
    Oppdater når åpnet Merk av for dette alternativet hvis du vil fornye væroppdateringer hver gang du åpner Vær-applikasjonen.
    Oppdater automatisk Merk av for dette alternativet for å laste ned væroppdateringer automatisk.
    Oppdater tidsplan Angi en automatisk oppdateringsplan.
    Temperaturskala Velg om du vil vise temperaturen i Celsius eller Fahrenheit.
    Lydeffekter Velg om du vil spille av lydeffekter knyttet til værforholdene.

Om Vær-widgeten

Bruk Vær-widgeten til øyeblikkelig sjekk av værmeldinger for gjeldende plassering og andre byer uten at du må åpne Vær-applikasjonen. Vær-widgeten leveres i forskjellige utseender og stiler.

Du kan legge til denne widgeten på startskjermbildet hvis den ennå ikke er lagt til.