Finne og installere applikasjoner fra Android Market

Android Market er stedet du vil gå til for å finne nye applikasjoner for HTC Wildfire S. Velg fra et bredt utvalg av gratis- og betalingsapplikasjoner, for eksempel produktivitets- eller underholdningsprogrammer og spill.
Merk: Betalingsapplikasjoner er i øyeblikket bare på markedet i visse land.

Finne og installere en applikasjon

Når du installerer applikasjoner og bruker dem på HTC Wildfire S, kan de kreve tilgang til din personlige informasjon eller tilgang til visse funksjoner eller innstillinger. Last ned og installer bare applikasjoner du stoler på.
Viktig: Vær forsiktig når du laster ned applikasjoner som har tilgang til funksjoner eller en betydelig mengde data på HTC Wildfire S. Du er ansvarlig for resultatene av å bruke nedlastede applikasjoner.
Du trenger en Google Checkout-konto for å kjøpe elementer i Android Market.
  1. På startskjermbildet klikker du på > Market.
  2. Gjør hva du vil av følgende for å finne en applikasjon:
    Bla gjennom applikasjonene som presenteres. Rull gjennom listen over applikasjoner.
    Bla gjennom applikasjoner etter kategori. Klikk på Applikasjoner eller Spill, og klikk deretter på en kategori. Under en kategori kan du filtrere applikasjonene etter Top paid (Mest betalt), Top free (Topp ledig) eller Just in (Nettopp inn).
    Søke etter en applikasjon Klikk på , angi navnet på eller typen applikasjon du ser etter, og klikk deretter på .
  3. Når du finner applikasjonen du liker, klikker du på den og leser beskrivelsen av den og brukeranmeldelsene.
  4. Hvis du vil laste ned eller kjøpe applikasjoner, velger du FRI- (for gratisapplikasjoner) eller prisknappen under Kjøp (for betalingsapplikasjoner).
  5. Hvis du godtar vilkårene, klikker du på OK for å begynne nedlasting og installere applikasjonen.
Merk: Du kan avinstallere en applikasjon for å få refusjon i en begrenset periode etter kjøpet. Hvis du vil vite mer om refusjonspolicyen for betalte applikasjoner, kan du besøke Android Market-hjelpeområdet (http://market.android.com/support).

Åpne en installert applikasjon

Gjør ett av følgende:
  • Hvis du ser dette ikonet på statuslinjen, åpner du Varslinger-panelet og klikker på applikasjonen.
  • På startskjermbildet klikker du på > Market > Mine applikasjoner. På skjermbildet Mine applikasjoner klikker du på applikasjonen og klikker på Åpne.
  • På startskjermbildet klikker du på . På skjermbildet Alle applikasjoner skyver du til kategorien Nedlastet og klikker på applikasjonen.

Avinstallere en applikasjon

Du kan avinstallere en applikasjon du har lastet ned og installert fra Android Market.
  1. På startskjermbildet klikker du på > Market > Mine applikasjoner.
  2. Klikk på applikasjonen du vil avinstallere, og klikk på Avinstaller.
  3. Når du blir bedt om det, klikker du på OK.
  4. Velg årsaken til at applikasjonen skal fjernes, og klikk på OK.

Få hjelp

Hvis du trenger hjelp eller har spørsmål om Android Market, trykker du på og klikker på Hjelp. Nettleseren vil føre deg til Android Market-hjelpeområdet.