Dele musikk ved hjelp av Bluetooth

Du kan velge en sang fra Musikk-applikasjonens bibliotek og sende den til noens enhet eller datamaskinen din ved hjelp av Bluetooth.

1. På startskjermbildet klikker du på > Musikk.
  2. Klikk på for å gå til biblioteket.
  3. I biblioteket velger du sangen du vil sende via Bluetooth, og avspiller den deretter.
  4. På skjermbildet Spiller nå trykker du på og klikker på Del > Bluetooth.
I de neste trinnene blir du bedt om å slå på Bluetooth på HTC Wildfire S og koble til den mottakendeBluetooth-enheten slik at musikken kan sendes.