Angi en sang som ringetone
APPER OG FUNKSJONER

Angi en sang som ringetone

Du kan velge en sang fra biblioteket i Musikk-applikasjonen og angi den som vanlig ringetone eller en ringetone for en bestemt kontakt.

1. På startskjermbildet klikker du på > Musikk.
  2. Klikk på for å gå til biblioteket.
  3. I biblioteket velger du sangen du vil bruke som ringetone, og avspiller den deretter.
  4. På skjermbildet Spiller nå trykker du på og klikker på Bruk som ringetone.
  5. I alternativmenyen Bruk som ringetone klikker du på Telefonringetone eller Kontaktringetone. Hvis du velger Kontaktringetone, må du på neste skjermbilde velge kontaktene du vil knytte til sangen.

Sjekke om sangen ble lagt til som ringetone

1. På startskjermbildet klikker du på og klikker på Innstillinger.
  2. På skjermbildet Innstillinger klikker du på Lyd > Telefonringetone.
Sangen bør være i ringetonelisten og valgt.

*Skriv inn kommentaren her ...
htc-wildfire-s
BESLEKTEDE ARTIKLER
topic_tag-music-set_song_as_ringtone