Sende fotografier og videoer

Send fotografier og videoer via e-post eller MMS eller til en annen telefon eller datamaskinen din ved hjelp av Bluetooth.

Sende fotografier eller videoer via e-post

Du kan sende flere fotografier, videoer eller begge deler i en e-postmelding. De blir lagt til som filvedlegg i e-posten din.
  1. På Startskjermbildet klikker du på > Galleri.
  2. Klikk på albumet med bildene eller videoene som du vil dele.
  3. Klikk på , og klikk deretter på Gmail eller E-post.
  4. Velg fotografiene eller videoene du vil dele, og klikk på Neste.
  5. Skriv meldingen og klikk på (Gmail) eller Send (E-post).
Merk: Hvis du valgte E-post og du har flere e-postkontoer, brukes din standard e-postkonto.

Sende et fotografi eller en video via MMS

1. På Startskjermbildet klikker du på > Galleri.
  2. Klikk på albumet med bildene eller videoene som du vil dele.
  3. Klikk på , og klikk deretter på Meldinger.
  4. Klikk på fotografiet eller videoen du vil sende. Fotografiet eller videoen blir automatisk lagt inn i MMS-meldingen.
  5. Hvis du vil legge til et annet fotografi eller en video i den vedlagte lysbildefremvisningen, klikker du på og deretter på Bilde eller Video.
  6. Skriv meldingen og klikk deretter på Send.

Sende fotografier og videoer ved hjelp av Bluetooth

Du kan velge flere fotografier, videoer eller begge deler og sende dem til noen andres enhet eller datamaskin ved hjelp av Bluetooth.

1. På Startskjermbildet klikker du på > Galleri.
  2. Klikk på albumet med bildene eller videoene som du vil dele.
  3. Klikk på , og klikk deretter på Bluetooth.
  4. Velg fotografiene eller videoene du vil dele, og klikk på Neste.
I de neste trinnene blir du bedt om å slå på Bluetooth på HTC Wildfire S og koble til den mottakende Bluetooth-enheten slik at filer kan sendes.