Redigere fotografier
APPER OG FUNKSJONER

Redigere fotografier

Foreta grunnleggende redigeringsoppgaver på fotografier, for eksempel rotering og beskjæring. Du kan også forbedre fotografier ved å bruke effekter som høy kontrast, vintage og andre ting.

Rotere et fotografi

1. Galleri-applikasjonens Album-skjermbilde klikker du på et album.
  2. Trykk på og hold fotografiet du vil rotere.
  3. I menyen som åpnes velger du Rediger og klikker deretter enten på Roter venstre eller Roter høyre.

Beskjærer fotografi

1. Galleri-applikasjonens Album-skjermbilde klikker du på et album.
  2. Trykk på og hold fotografiet du vil beskjære.
  3. I menyen som åpnes klikker du på Rediger og klikker på Beskjær. Du vil se en beskjæringsboks rundt fotografiet.
  4. Hvis du vil justere størrelsen på beskjæringsboksen, trykker du på og holder kanten på boksen.
  5. Når det vises retningspiler, drar du fingeren innover eller utover for å endre størrelse på beskjæringsboksen.
  6. Hvis du vil flytte beskjæringsboksen til den delen av fotografiet du vil beskjære, drar du beskjæringsboksen til ønsket posisjon.
  7. Klikk på Lagre for å beholde endringene.
Det beskårne fotografiet lagres som en kopi. Det originale bildet forblir uredigert.

Legge til effekter

1. Galleri-applikasjonens Album-skjermbilde klikker du på et album.
  2. Trykk på og hold fotografiet du vil effekter på.
  3. I menyen som åpnes klikker du på Rediger og klikker på Effekter. I panelet som åpnes vil du se alternativene som er tilgjengelige for deg.
  4. Klikk på en effekt for å bruke den på fotografiet.
  5. Klikk på Lagre for å beholde endringene.
Det forbedrede fotografiet lagres som en kopi. Det originale bildet forblir uredigert.

*Skriv inn kommentaren her ...
htc-wildfire-s