Vise fotografier

Etter at du har valgt et album, kan du bla gjennom fotografier og videoer. Avhengig av hvordan du holder HTC Wildfire S vil skjermen automatisk bytte til enten rutenettvisning eller filmstripevisning:
  • Mens du er i rutenettvisning, skyver du fingeren opp eller ned for å rulle gjennom miniatyrene. Klikk på et fotografi eller en video for å vise elementet på full skjerm.
  • Mens du er i filmstripevisning (når du legger HTC Wildfire S på siden), skyver du fingeren til venstre eller høyre over skjermen for å gå gjennom fotografier og videoer. Klikk på et fotografi eller en video for å vise elementet på full skjerm.

Zoome inn på eller ut på et fotografi

Du kan zoome inn eller ut på et fotografi på to måter.

• Bank raskt to ganger på skjermen for å zoome inn, bank deretter raskt to ganger på skjermen igjen for å zoome ut.
  • Trykk både tommel og pekefinger mot berøringsskjermen, og spre fingrene for å zoome inn, klyp fingrene sammen for å zoome ut.