Endre kamerainnstillinger

Åpne menypanelet for å få tilgang til og endre kamerainnstillinger.
For å åpne kamerainnstillingene trykker du på .
Selvportrett (kun fotomodus) Velg dette alternativet for å ta ditt eget nærbilde.
Selvutløser (kun fotomodus) Angi en tidsforsinkelse før kameraet automatisk tar bildet.
Bildejusteringer Skyv fingeren over hver av glidebryterne for å justere eksponering, kontrast, metning og skarphet.
Hvitbalanse Hvitbalansen gjør at kameraet kan fange farger mer nøyaktig ved å tilpasse seg gjeldende lysforhold i omgivelsene.
Oppløsning/videokvalitet Velg en foto- eller videooppløsning du vil bruke.
ISO (kun fotomodus) Velg et ISO-nivå eller sett det tilbake til Auto. Høyere ISO-tall er bedre for å ta bilder når det er lite lys.
Vurder varighet Angi hvor lenge et bilde eller en video skal vises på gjennomgangsskjermbildet før kameraet endres tilbake til søkerskjermbildet.
Bredskjerm (kun fotomodus) Når denne avmerkingsboksen er avmerket (standard), er de tilgjengelige fotooppløsningene i 3:2-forhold, og du kan bruke hele søkerskjermbildet til å ramme inn motivet. Når den ikke er avmerket, er tilgjengelige fotooppløsninger i standard 4:3-forhold.
Geo-taggfotografier (kun fotomodus) Velg å lagre GPS-posisjon i dine fangede bilder.
Autoforbedring (kun fotomodus) Velg for å redusere støyen når du bruker en høy ISO-innstilling og for å justere fotolysstyrken automatisk.
Autofokus (kun fotomodus) Aktiverer eller deaktiverer midtstilt autofokus.
Ansiktsgjenkjenning (kun fotomodus) Velg for å gjenkjenne ansikter automatisk og justere fokuseringen når du tar personbilder. Ansiktsgjenkjenning vil slås av hvis du deaktiverer autofokus.
Lukkerlyd Velg for å spille av en lyd når du trykker på lukkerutløseren eller innspillingsknappen.
Rutenett (kun fotomodus) Merk av for dette alternativet når du vil vise et rutenett på søkerskjermbildet slik at du enkelt kan ramme inn og sentrere motivet før du tar bildet.
Spill inn med lyd (kun videomodus) Merk av for dette alternativet for å spille inn lyd når du fanger videoer.
Tilbakestill til standardvalg Endre kamerainnstillingene tilbake til standard.