Ta et bilde

1. På startskjermbildet klikker du på > Kamera.
  2. Før du tar bildet, kan du først zoome inn på eller ut fra motivet.
  3. Klikk på blitsknappen gjentatte ganger for å velge en blitsmodus som passer til lysforholdene.
    Automatisk blits
    Blits på
    Blits av
  4. Velg oppløsning og andre kamerainnstillinger du vil bruke.
  5. Velg en effekt du vil bruke på bildet.
  6. Pek med kameraet og fokuser på motivet.

Hvis du tar bilde av personer, vil kameraet automatisk gjenkjenne ansikter og justere fokus. Du vil se bokser på personenes ansikter.

Tips: Sørg for at Autofokus og Ansiktsgjenkjenning er merket av i kamerainnstillingene.
  7. Når du er klar til å ta bildet, så trykk på .
  8. Velg hva du vil gjøre med bildet du akkurat har tatt.