Kontaktinformasjon og samtaler

Når du klikker på en kontakt på skjermbildet Kontakt, åpnes skjermbildet kontaktdetaljer og viser deg informasjonen du har lagret eller koblet til for den kontakten.
Skjermbildet Kontaktdetaljer har følgende kategorier:

Detaljer

Viser opplysningene du har lagret om kontakten. Kom i kontakt med kontakten direkte ved å klikke på hvilken som helst av de viste metodene. Hvis kontakten for eksempel har et lagret arbeidstelefonnummer, klikker du på Ring arbeid.

Meldinger

Viser dine utvekslede SMS-meldinger med kontakten. Du kan svare på kontaktens melding direkte fra denne kategorien.

E-post

Viser alle e-postmeldinger du har mottatt fra kontakten. Klikk på en e-postmelding for å vise den.

Oppdateringer og hendelser

Vis kontaktens oppdateringer og hendelser fra sosiale nettverkskontoer du har koblinger til, for eksempel Facebook, Twitterog Flickr.

Galleri

Viser den koblede kontaktens Facebook og Flickr album og fotografier.

Samtalelogg

Lister opp alle dine innkommende, utgående og tapte anrop til og fra kontakten.

Redigere en kontakts informasjon

1. På startskjermbildet klikker du på > Kontakt.
  2. I kategorien Alle trykker du på og holder kontakten og velger Rediger kontakt.
    Merk: Du kan ikke redigere kontaktinformasjon for en Facebook -venn.
  3. Angi den nye informasjonen til kontakten.
  4. Klikk på Lagre.

Slette kontakter

1. På startskjermbildet klikker du på > Kontakt.
  2. I kategorien Alle trykker du på og velger Slett.
  3. Velg hvilke footprints du vil slette, og klikk på Slett.
  4. Når du blir spurt, klikker du på OK.