KOMMUNIKASJON
Filtrere kontaktlisten
KOMMUNIKASJON

Filtrere kontaktlisten

Når du har lagt til en ny konto for å synkronisere den med HTC Wildfire S, blir du spurt om du vil legge til kontakter fra den kontoen neste gang du åpner Kontakt-applikasjonen. Du kan velge å vise kontakter fra bare bestemte kontotyper, for eksempel Google-kontakter eller Facebook-kontakter).
  1. På startskjermbildet klikker du på > Kontakt.
  2. I kategorien Alle trykker du på og klikker på Vis.
  3. Velg typene kontakter du vil vise i kontaktlisten.

Du kan også velge hvordan du vil vise og sortere kontaktene dine.

4. Klikk på Ferdig.

Søke etter en kontakt

1. På startskjermbildet klikker du på > Kontakt.
  2. Trykk på og tast inn de første få bokstavene i et kontaktnavn. Samsvarende kontakter vises.
  3. Klikk på kontakten for å åpne hans eller hens kontaktdetaljskjermbilde.

*Skriv inn kommentaren her ...
htc-wildfire-s