KOMMUNIKASJON
Importere kontakter fra SIM-kortet
KOMMUNIKASJON

Importere kontakter fra SIM-kortet

Du kan kopiere alle dine SIM-kontakter til HTC Wildfire S. Importer dem som telefonkontakter, Google -kontakter eller Exchange ActiveSync -kontakter hvis du har opprettet de relevante kontoene.
  1. På startskjermbildet klikker du på > Kontakt.
  2. I kategorien Alle trykker du på og klikker på Importer/eksporter > Importer fra SIM-kort.
  3. Hvis du har Google - eller Exchange- ActiveSync -kontoer satt opp på HTC Wildfire S, klikker du på typen for de importerte kontaktene.
  4. Gjør ett av følgende:
    • Klikk på én eller flere SIM-kontakter du vil importere.
    • Hvis du vil importere alle kontakter, trykker du på og klikker på Merk alt.
  5. Klikk på Lagre.

*Skriv inn kommentaren her ...
htc-wildfire-s