Om Kontakt-applikasjonen

Med applikasjonen Kontakt kan du lett administrere din kommunikasjon med dine kontakter via telefon, meldingstjenester og e-post. Du kan også koble kontaktene dine til sosiale nettverkskontoer som Facebook og Twitter for å se oppdateringene og hendelsene deres fra disse kontoene, alle på ett sted.

Og det er ikke alt. Hvis du har de samme kontaktene fra forskjellige kilder, lar Kontakt deg slå sammen deres kontaktinformasjon slik at du ikke får duplikatoppføringer i listen over kontakter.

1. På startskjermbildet klikker du på > Kontakt.
  2. Klikk på en av følgende kategorier:

Alle

Gir deg tilgang til alle kontakter på HTC Wildfire S, onlinekontoer med mer.

Grupper

Lar deg tilordne kontakter til grupper slik at du enkelt kan sende en SMS-, MMS- eller e-postmelding til en hel gruppe.

Samtalelogg

Lister opp alle dine oppringte numre og mottatte og tapte anrop.

Kontaktliste

Applikasjonen Kontakt har kategorien Alle , som viser alle kontakter på HTC Wildfire S og fra onlinekontoer som du er logget inn på.

Din kontaktliste viser også kontakter som er lagret på ditt SIM-kort (vanligvis markert med SIM-kortikonet ).

Fra kategorien Alle kan du:
  • Åpne eller oppdatere din kontaktinformasjon.
  • Opprette, redigere eller finne kontakter.
  • Vise øyeblikkelige statusoppdateringer når du har koblet kontakten til hans eller hennes sosiale nettverkskonto.
  • Klikk på kontaktens navn for å åpne kontaktdetaljskjermbildet for den kontakten.
  • Se et varslingsikon når kontakten har sendt deg en ny melding, forsøkt å ringe deg, oppdatert sine sosiale nettverkskontoer eller når det er kontaktens fødselsdag.
  • Sjekk hvem som er online på Google Talk. Ikoner for onlinestatus vises vises hvis du er pålogget Google Talk HTC Wildfire S. For eksempel betyr at kontakten er tilgjengelig for å chatte.