Overføre kontakter fra den gamle telefonen

Enkelt overføre kontakter fra den gamle telefonen til HTC-telefonen via Bluetooth. Avhengig av den gamle telefonens modell kan du også overføre andre typer data, for eksempel kalenderhendelser og tekstmeldinger, til din nye telefon.
  1. På startskjermbildet klikker du på > Overfør data.
  2. Klikk på Neste for å begynne.
  3. Velg navn og modell for din gamle telefon.
  4. Slå på Bluetooth på den gamle telefonen, og sett den i synlig modus.
  5. På din nye HTC-telefon klikker du på Neste for å fortsette. Den nye telefonen slår automatisk på Bluetooth og søker etter Bluetooth-enheter.
  6. Fra enhetslisten velger du den gamle telefonen og klikker på Neste. Den nye HTC-telefonen prøver deretter å pare med den gamle telefonen. Du vil se et sikkerhetspassord på skjermen.
  7. Angi dette passordet på den gamle telefonen, eller bekreft det.
  8. Merk av for Kontakter (og andre typer data du vil importere), og klikk deretter på Neste.
  9. Når den nye HTC-telefonen er ferdig med å importere data, klikker du på Ferdig.