Angi nettleseralternativer

Tilpass nettleseren slik at den passer til nettleserlivsstil. Angi visnings-, personvern- og sikkerhetsalternativer ved bruk av nettleseren.
På nettleserskjermbildet trykker du på og klikker på Mer > Innstillinger.

Angi hjemmesiden din

1. På nettleserskjermbildet trykker du på og klikker på Mer > Innstillinger > Sett hjemmeside.
  2. Velg hjemmesiden du vil bruke.

Bla i fullversjoner på alle webområder

Noen webområder viser en mobilversjon av sidene sine på telefonnettlesere. Du kan velge å vise fullversjonen av alle sider, selv for disse områdene.
På nettleserskjermbildet trykker du på , klikker på Mer > Innstillinger og fjerner merket for Mobilvisning.

Velge når du viser Flash-innhold

Velg hvilket Flash-innhold du vil se på en webside og når du vil vise det.
  1. På nettleserskjermbildet trykker du på og klikker på Mer > Innstillinger > Aktiver tilleggsprogrammer.
  2. Klikk på Ved behov.

Etter å ha valgt Ved behov, kan du vise Flash-innholdet ved å klikke på websiden.