Laste ned fra Internett

Gjør mer enn bare å surfe på Internett. Du kan laste ned webfiler som for eksempel bilder og applikasjoner og deretter lagre dem på lagringskortet ditt.

Laste ned applikasjoner fra Internett

Du kan laste ned applikasjoner direkte fra dine yndlingswebsteder. Applikasjoner lastet ned fra Internett kan stamme fra ukjente kilder. Hvis du vil beskytte HTC Wildfire S og dine personlige data, anbefaler vi på det sterkeste at du bare laster ned og installerer applikasjoner du stoler på.
Viktig: Alle nedlastede filer vil lagres på lagringskortet, så sørg for at du har lagringskortet installert på HTC Wildfire S. Applikasjonen du vil laste ned må også være kompatibel med HTC Wildfire S.
  1. Åpne nettleseren din, og gå deretter til webområdet hvor du kan laste ned applikasjonen du ønsker.
  2. Følg instruksjonene på webstedet for å laste ned applikasjonen.
Før du kan installere applikasjonen du har lastet ned, må du sette opp HTC Wildfire S for å tillate installering av tredjeparts applikasjoner. På startskjermbildet trykker du på og klikker på Innstillinger > Applikasjoner > Ukjente kilder.

Vise nedlastinger

Mens du viser en webside, trykker du på og klikker på Mer > Nedlastinger.