Bruke hjemmeringing

Når du er på tur i utlandet, er det enkelt å ringe venner g familie hjemme. Hjemmelandskoden blir automatisk lagt til når du foretar anrop under roaming.
  1. På startskjermbildet klikker du på Telefon.
  2. Tast inn telefonnummeret i hjemlandet du vil ringe til.
    Merk: Hvis du taster inn en foranstilt null, vil den fjernes. Hvis du taster inn et plusstegn (+) før telefonnummeret, vil HTC Wildfire S ringe normalt.
    Hjemmeringing-skjermbildet åpnes og viser landskoden som skal legges til foran telefonnummeret.
  3. Hvis du vil endre landskoden, velger du ønsket land fra landsvalgboksen.
  4. Klikk på Ferdig og foreta anropet.

Slå av hjemmeringing

Hvis du fortrekker å taste inn hele telefonnummeret manuelt når du ringer under roaming, kan du slå av hjemmeringing.
  1. Trykk på på startskjermbildet og klikk deretter på Innstillinger > Samtale.
  2. Velg avmerkingsboksen Hjemland.