Foreta et nødanrop

I noen regioner kan du foreta nødanrop fra HTC Wildfire S selv om du ikke har et SIM-kortinstallert eller SIM-kortet er blokkert.

1. På startskjermbildet klikker du på Telefon.
  2. Ring det internasjonale nødnummert for din lokalitet (for eksempel 000), og klikk deretter på Ring.
    Merk: Flere nødnumre kan være inkludert på SIM-kortet. Kontakt mobiloperatøren hvis du vil ha detaljer.
Hvis du har aktivert, men glemt passordet for låst skjerm og/eller SIM-låsen, kan du fortsatt foreta nødanrop ved å klikke på Nødanrop på skjermen.