Foreta et anrop fra skjermbildet Telefonoppringing
Ring kontaktene dine raskere med Smartringing

Foreta et anrop fra skjermbildet Telefonoppringing

Du kan enten ringe et nummer direkte eller bruke Smartringing-funksjonen til å søke etter og ringe en lagret kontakt eller et nummer fra samtaleloggen.

1. På startskjermbildet klikker du på Telefon.
  2. Begynn med å legge inn de første få sifrene i et telefonnummer eller tegn i et kontaktnavn på telefontastaturet. Skjermbildet Telefonoppringing viser deretter en liste over matchende tall og navn.
    Tips: Hvis du skriver feil siffer eller bokstav, klikker du på for å slette. Hvis du vil slette hele oppføringen, trykker du på og holder .
  3. Bank på for å lukke telefontastaturet og se om det er flere samsvarende nummer eller kontakter.
  4. Hvis du vil bla gjennom den filtrerte listen, slår du lett på listen eller lar fingeren gli sakte opp eller ned på listen.
  5. Hvis du vil foreta et anrop, gjør du ett følgende:
    • Klikk på et telefonnummer eller en kontakt i listen.
    • Etter at du har lagt inn et helt nummer, klikker du på Ring.
    • Hvis du vil ringe et annet telefonnummer knyttet til kontakten, klikker du på på høyre side av kontaktnavnet. På skjermbildet kontaktdetaljer velger du nummeret du vil ringe opp.
Når du ringer opp eller mens samtalen pågår, viser statuslinjen ikonet Samtale pågår.

Hva er Smartringing?

Telefonoppringingsprogrammets Smartringing-funksjon gjør det raskt og enkelt for deg å foreta et anrop.

Bare skriv inn telefonnummeret eller de første bokstavene i navnet på personen du vil ringe til. Smartringing søker automatisk i og filtrerer kontaktlisten (som er lagret på HTC Wildfire S og SIM-kortet) og onlinekontoer som Google -kontoen og Exchange ActiveSync) og telefonnumre fra samtaleloggen.