KOMMUNIKASJON
Forskjellige måter å foreta anrop på
KOMMUNIKASJON

Forskjellige måter å foreta anrop på

I tillegg til å foreta anrop fra skjermbildet HTC Wildfire S på telefonen, kan du klikke på et nummer i en tekstmelding eller en e-post for å ringe, eller trykke på et enkelt nummer i telefonoppringingsfunksjonen for å ringe opp en kontakt raskt.

Merk: De fleste SIM-kort er forhåndsinnstilt med en PIN-kode (et personlig identifikasjonsnummer) som du får fra mobiloperatøren. Hvis du blir bedt om PIN-kode, angir du den og klikker på OK. Hvis PIN-koden blir angitt feil tre ganger, vil SIM-kortet bli sperret. Ingen grunn til bekymring. Kontakt mobiloperatøren og be om å få oppgitt PUK (PIN Unblocking Key).

*Skriv inn kommentaren her ...
htc-wildfire-s