Ordne eller skule applikasjonskategorier

Du kan ordne kategoriene i bunnen av noen av applikasjonene for å prioritere informasjon du bruker ofte, eller fjerne kategorier du egentlig ikke trenger.

1. Åpne en applikasjon som har de vanlige kategoriene nederst på skjermen (for eksempel bibliotekskjermbildet i Musikk).
  2. Trykk på og hold en kategori. Når skjermbildet endres og viser deg et tomt felt, så løft fingeren.
  3. Gjør ett av følgende:
    Flytte en kategori Trykk på og hold kategorien du vil flytte, og dra den til dens nye posisjon.
    Fjerne en kategori Trykk på og hold en kategori du vil skjule, og dra den opp. Når du ser en fargelagt boks, løfter du fingeren.
  4. Når du er ferdig, trykker du på .

Legge en kategori tilbake

1. Åpne applikasjonen som du tidligere har flyttet noen kategorier fra.
  2. Trykk på og hold en kategori. Når skjermbildet endres og viser deg noen av dine skjulte kategorier, så løft fingeren.
  3. Trykk på og hold kategorien du vil vise, og dra den ned dit du vil plassere den igjen.
  4. Når du er ferdig, trykker du på .