Legge til mapper på startskjermbildet

Bruk mapper til å gruppere tilknyttede applikasjoner og andre snarveier for å holde startskjermbildet ryddig og organisert. Du kan også legge til informasjonsmapper som viser oppdatert informasjon, for eksempel Bluetooth-mottatte filer, Facebook -telefonboken, blant annet.

Opprette en ny mappe og legge til elementer i den

1. Gå til en del av startskjermbildet der det er plass til å legge til en ny mappe.
  2. Klikk på > Mappe.
  3. Klikk på Ny mappe.
  4. Trykk på og hold et applikasjonsikon eller en snarvei du vil flytte til mappen. HTC Wildfire S vibrerer. Ikke løft fingeren ennå.
  5. Dra applikasjonsikonet eller -snarveien, og slipp elementet på mappen.

Klikk på mappen for å åpne den slik at du kan få tilgang til applikasjoner og snarveier inne i mappen.

Endre navn på en mappe

1. Bank på mappen for å åpne den
  2. Trykk på og hold mappevinduets tittellinje.
  3. Skriv inn et nytt mappenavn, og klikk på OK.