Endre bakgrunnen

Personliggjøring av bakgrunnen med et favorittfotografi er en rask og enkel måte å gi HTC Wildfire S et friskt utseende på. Bla gjennom samlingen av bakgrunner på HTC Wildfire S, eller velg mellom fotografier du har tatt med kameraet. Du kan også endre startskjermbildet slik at det bruker en animert bakgrunn.
  1. På startskjermbildet klikker du på > Bakgrunn.
  2. Klikk på ett av følgende:
    HTC-bakgrunner Velg en forvalgt bakgrunn, og klikk på Forhåndsvisning > Bruk.
    Live bakgrunner Velg mellom forhåndsdefinerte bakgrunner. Klikk på Forhåndsvisning for å vise animasjonen, og klikk deretter på Bruk.
    Galleri Velg et fotografi du har tatt ved hjelp av kameraet eller kopiert til lagringskortet. Beskjær fotografiet og klikk på Lagre.