Personliggjøre HTC Wildfire S med scener

HTC Wildfire S blir flere telefoner i én når du bruker scener. Scener er personliggjorte forhåndsoppsett av startskjermbildet som du raskt kan ta i bruk. Ved å bytte mellom scener kan du øyeblikkelig gjøre om HTC Wildfire S til en perfekt weekendtelefon, reisetelefon, arbeidstelefon eller ren spilltelefon.
Merk: Hver gang du legger til eller endrer noe på startskjermbildet, HTC Wildfire S lagres automatisk endringene av gjeldende valgt scene.

Bruke en forvalgt scene

HTC Wildfire S har forvalgte scener, som hver er forhåndskonfigurert med en annen bakgrunn og en samling av widgets som gjenspeiler forskjellige øyeblikk i livet ditt. Du kan velge en scene som egner seg for arbeid, lek, reise eller ditt sosiale liv.
  1. På startskjermbildet klikker du på > Scene.
  2. Skyv fingeren på skjermen fra høyre til venstre for å velge ønsket scene.
  3. Klikk på Bruk.

Opprette en ny scene

Du vil starte med et tomt startskjermbilde når du oppretter en ny scene.
  1. På startskjermbildet klikker du på > Scene.
  2. Trykk på og klikk på Ny.
  3. Skriv inn et nytt scenenavn og klikk på Ferdig.
  4. Personliggjør scenen ved å legge til widgets og andre elementer, ordne startskjermbildets layout og endre skall eller bakgrunn. Alle endringer vil automatisk lagres til denne scenen.

Endre navn på en scene

1. På startskjermbildet klikker du på > Scene.
  2. Skyv fingeren på skjermen fra høyre til venstre for å velge scenen du vil endre navn på.
  3. Trykk på og hold en sceneminiatyr, og klikk på Gi nytt navn.
  4. Skriv inn et nytt scenenavn og klikk på Ferdig.

Slette scener

1. På startskjermbildet klikker du på > Scene.
  2. Trykk på , og klikk deretter på Slett.
  3. Skyv fingeren over skjermen fra høyre til venstre for å bla gjennom scenene, og klikk deretter på en eller flere scener du vil slette.
  4. Klikk på Slett.