Kopiere filer til eller fra lagringskortet

Du kan kopiere musikk, fotografier og andre filer til telefonens lagringskort.
  1. Koble HTC Wildfire S til datamaskinen ved hjelp av den medfølgende USB-kabelen.
  2. På skjermbildet Koble til PC klikker du på Diskstasjon og deretter på Ferdig. På datamaskinen blir lagringskortet gjenkjent som en ekstern disk.
  3. Naviger til den eksterne disken og åpne den.
  4. Gjør ett av følgende:
    • Kopier filene fra datamaskinen til rotmappen på lagringskortet.
    • Kopier filene fra lagringskortet til en mappe på datamaskinen.
  5. Etter at du har kopiert filene, avmonterer du stasjonen (dvs. den tilkoblede HTC Wildfire S) ifølge kravene som datamaskinens operativsystem stiller for å fjerne HTC Wildfire S sikkert.
  6. Gjør ett av følgende:
    • Koble HTC Wildfire S fra datamaskinen.
    • Hvis du vil beholde HTC Wildfire S koblet til datamaskinen, men ønsker at telefonen skal ha tilgang til lagringskortet, åpner du varslingspanelet, klikker på Diskstasjon, velger et annet alternativ enn Diskstasjon og klikker på Ferdig.