Koble HTC Wildfire S til en datamaskin

Hver gang du kobler HTC Wildfire S til en datamaskin ved hjelp av USB-kabelen, åpnes skjermbildet Koble til PC slik at du kan velge typen USB-tilkobling.
Velg ett av følgende valg, og klikk deretter på Fullført:
Kun lading Velg dette alternativet hvis du bare vil lade batteriet mens telefonen er koblet til datamaskinen.
HTC Sync Velg dette alternativet for å synkronisere kontakter, kalenderen eller annen informasjon mellom datamaskinen og HTC Wildfire S.
Diskstasjon Denne modusen er bare tilgjengelig når et lagringskort er installert på HTC Wildfire S. Velg denne modusen når du vil kopiere filer mellom lagringskortet og datamaskinen.

Når diskstasjonsmodus er aktivert mens HTC Wildfire S er koblet til datamaskinen, kan du ikke åpne eller bruke applikasjoner på HTC Wildfire S for å få tilgang til lagringskortet.

USB-tilknytning Når du ikke har Internett-tilkobling på datamaskinen, kan du velge denne modusen for å dele den mobile datatilkoblingen på HTC Wildfire S med datamaskinen.
Internett-gjennomgang Hvis du ikke har en dataplan for telefonen eller ikke har tilgang til et trådløst nettverk, kan du velge denne modusen for å dele datamaskinens Internett-tilkobling med HTC Wildfire S.