KOMME I GANG
Dvalemodus
KOMME I GANG

Dvalemodus

Sovemodus sparer batteristrøm ved å sette HTC Wildfire S i en lavstrømstilstand mens displayet er avslått. Den forhindrer også tilfeldige tastetrykk når du har HTC Wildfire S i lommen. Du vil fortsatt motta meldinger og samtaler.

Bytte til dvalemodus

Trykk raskt på AV/PÅ-knappen for å slå av skjermen og bytte til dvalemodus. HTC Wildfire S går automatisk i dvalemodus når den ikke har vært i bruk på en stund.

Våkne opp fra dvalemodus

Hvis du vil vekke HTC Wildfire S manuelt, trykker du på AV/PÅ-knappen. Du må låse opp skjermen.
Merk: HTC Wildfire S vekkes automatisk når du mottar et innkommende anrop.

Låse opp skjermen

Trykk på linjen på låseskjermbildet, og la deretter fingeren gli nedover for å låse opp skjermen eller besvare et innkommende anrop.
Merk: Hvis du har angitt et mønster som låser opp skjermen, PIN-koden eller passordet, vil du bli bedt om å tegne mønsteret på skjermen eller angi PIN-koden eller passordet før den låses opp.

*Skriv inn kommentaren her ...
htc-wildfire-s