Startskjermbilde

Startskjermbildet er stedet for tilpasning av HTC Wildfire S for egne behov. Her finner du en værklokkewidget som viser klokkeslett og vær på gjeldende plassering. Du kan også legge til dine favorittapplikasjoner, snarveier, mapper og widgets slik at de alltid bare er et klikk unna. Hvis du vil finne ut hvordan, se Personliggjøre.

Utvidet startskjermbilde

Etter hvert som du finner flere ting å gjøre med HTC Wildfire S, finner du raskt ut at ett startskjermbilde ikke er nok. Det er ikke noe problem. Du kan bruke opptil seks ekstra skjermbilder. Det bør være mange.
Skyv fingeren vannrett til venstre eller høyre, så vil du finne mer plass til å legge til ikoner, widgets og andre ting.
Trykk på for å gå tilbake til hovedstartskjermbildet (dvs. det midterste).

Bruke hoppvisning

Hvis du vil hoppe direkte til ønsket skjermbilde, trykker du på eller klemmer skjermen for å vise hoppvisning. Det viser alle sju startskjermbildene som miniatyrer.

Bare klikk på det ene du ønsker, så vil du hoppe direkte dit.