Måter å komme i kontakt med HTC Wildfire S på

Måter å komme i kontakt med HTC Wildfire S

Du kan legge til kontakter på HTC Wildfire S på flere måter. Du kan synkronisere HTC Wildfire S med kontakter fra Google Konto, datamaskin, Facebook, blant annet.
HTC Sync Synkroniser kontaktene fra den gamle telefonen med datamaskinen, og bruk HTC Sync for å synkronisere HTC Wildfire S med datamaskinens Microsoft Outlook, Outlook Express eller Windows Kontakter.
Gmail Google -kontakter importeres til HTC Wildfire S etter at du har logget deg på Google -kontoen. Du kan også opprette flere Google -kontakter direkte fra HTC Wildfire S.
Facebook Logg på Facebook -kontoen via Facebook for HTC Sense for å importere dine Facebook venners kontaktinformasjon.
Telefonkontakter Du kan velge å opprette og lagre kontakter direkte i HTC Wildfire S eller overføre eksisterende fra den gamle telefonen.
SIM-kort Kopier alle dine SIM-kontakter til HTC Wildfire S.
Microsoft Exchange ActiveSync HTC Wildfire S synkroniserer dine arbeidskontakter fra Microsoft Exchange ActiveSync Server på arbeidsstedet ditt.
Overfør data Bruk Overfør data-applikasjonen til å overføre ikke bare kontaktene dine, men også kalenderhendelser og tekstmeldinger fra den gamle telefonen til HTC Wildfire S.