Sette opp HTC Wildfire S for første gang

Når du slår på HTC Wildfire S for første gang, blir du bedt om å sette den opp. Du kan velge språk, hvordan du vil koble til Internett og om du vil at din gjeldende plassering skal oppdages automatisk. Hvis du fortsatt har personlige kontakter og kalenderhendelser lagret på den gamle telefonen, kan du enkelt overføre dem til HTC Wildfire S ved hjelp av Bluetooth også.

Sørg for å registrere deg for Google -kontoen slik at du kan bruke Google applikasjoner som Gmail og Android Market. Du kan også sette opp andre e-postkontoer, foretrukne sosiale nettverk som Facebook og Twitter, blant annet.

Det er bare å følge skjerminstruksjonene, så vil du være raskt i gang med bruken.

Merk: Noen funksjoner som krever en Internett-forbindelse, som for eksempel plasseringsbaserte tjenester og automatisk synkronisering av dine online-kontoer, kan medføre ekstra datakostnader fra din mobiloperatør. Ingen grunn til bekymring. Du kan aktivere eller deaktivere dem i innstillingene senere.