Bakdeksel

Fjerne bakdekselet

Fjern bakdekselet for å få tilgang til batterirommet, SIM-kortsporet og lagringskortsporet.
  1. Slå av HTC Wildfire S og hold den sikkert med fronten vendt ned.
  2. Bruk fingeren til å åpne bakdekselet fra den lille åpningen nær AV/PÅ-knappen.

Sette på bakdekselet igjen

1. Press inn nederste del av bakdekselet først ved å plassere det overfor åpningene i nederste del av baksiden av HTC Wildfire S.
  2. Press sidene og øvre del av bakdekselet nedover for å låse dekselet på plass. Du vil høre et klikk når bakdekselet går i lås.