Sjekke været

Bør jeg ta med paraply i dag? I HTC Hub kan du sjekke været før du går ut.
  1. Klikk på på startskjermbildet.
  2. Klikk på HTC Hub.

Du vil se værklokken som viser været for din gjeldende plassering. Du vil også se en liste over andre byer og deres værforhold.

3. Klikk på værklokken for å åpne værskjermbildet hvor du kan se mer detaljerte værprognoser for posisjonen din. Eller klikk på en annen by for å sjekke dens værprognoser.
  4. På værskjermbildet klikker du på ikonene nederst for å vise dem på full skjerm, sjekke været hver time, eller sjekke værprognoser for kommende dager.
Tips:
  • Hvis du vil oppdatere værinformasjonen på skjermen, klikker du på > oppdater.
  • Ser du ikke værmeldingen for gjeldende posisjon? Gå tilbake til startskjermbildet og gå til Innstillinger > posisjon for å se om Stedstjenester er slått på.