Grunnleggende om kameraet
APPER OG FUNKSJONER

Grunnleggende om kameraet

Enten du reiser i jobben eller i fritiden kan du ha glede av å ta bilder og videoer med kameraet.
  • Fra startskjermbildet klikker du på > Kamera for å åpne Kamera-applikasjonen.
  • Eller trykk på KAMERA-knappen.
Første gang du åpner Kamera-applikasjonen, blir du spurt om du vil la den bruke plasseringen din. Hvis du tillater dette, vil plasseringsinformasjonen lagres i dine fangede fotografier, og du kan vite hvor de ble tatt. Når du deler fotografier, kan også andre personer se den informasjonen.
Tips: Visste du at du kan åpne Kamera-applikasjonen selv om displayet er av eller låst? Bare trykk på og hold KAMERA-knappen.

*Skriv inn kommentaren her ...
htc-titan
BESLEKTEDE ARTIKLER
topic_tag-camera-basics