Foreta et anrop

Viktig: Noen SIM-kort er forhåndsinnstilt med en PIN-kode (et personlig identifikasjonsnummer) angitt av mobiloperatøren. Hvis du blir bedt om å angi PIN-kode, gjør du det og klikker på OK. Hvis du angir PIN-koden feil tre ganger på rad, blir SIM-kortet sperret. Ingen grunn til bekymring. Kontakt mobiloperatøren og be om å få oppgitt PUK (PIN Unblocking Key).
  1. Klikk på på startskjermbildet.
  2. Klikk på for å åpne tastaturet.
  3. Angi nummeret du vil ringe, og klikk på Ring.

Når du skal legge på, klikker du på avslutt samtale.

Tips: Hvis du er klar til å legge på, men skjermbildet Telefonoppringing ikke vises mer, klikker du på varslingen øverst på skjermen og klikker på avslutt samtale.

personer fant dette nyttig
RELATERT INNHOLD
KOMMUNIKASJON
*Skriv inn kommentaren her ...
htc-titan