Svar på noen vanlige spørsmål
  • 1.
    Har enheten equalizer for lydinnstillingene dine?
    Ja, telefonen er utstyrt med innebygd equalizer samt andre lydforbedringsinnstillinger. Hvis du vil ha tilgang til lydforbedringsinnstillinger, trykker du på START > Alle applikasjoner > Innstillinger > Lydforbedring og velger ønsket forbedring for Lyd og Video. MERK: Alle applikasjoner er pilen som peker til høyre på startmenyen.
    0 personer fant dette nyttig
  • 2.
    Hvordan kan jeg forhindre at telefonen min lader ut batteriet når jeg ikke bruker det?
    For å bevare litt batterilevetid kan du slå på batterisparing fra innstillingene for å forlenge batterilevetiden. Hvis du vil ha tilgang til batterisparing, trykker du på START > Alle applikasjoner > Innstillinger > Batterisparing. MERK: Alle applikasjoner er pilen som peker til høyre på startmenyen.
    0 personer fant dette nyttig
  • 3.
    Kan jeg dele min Internett-tilgang med andre enheter?
    Telefonen kan avgi et Wi-Fi Hotspot som andre tillatte enheter kan koble til. Hvis du vil aktivere Internett-deling, trykk på START > Alle applikasjoner > Innstillinger > Internett-deling > På. MERK 1: Alle applikasjoner er pilen som peker til høyre på startmenyen.

MERK 2: Du må ha en aktiv Internett-tilkobling for at denne funksjonen skal fungere som den skal.
    0 personer fant dette nyttig
  • 4.
    Finnes det en måte jeg kan bytte fra en oppgave til en annen på uten å avslutte en tidligere oppgave?
    Ja, du kan utføre flere oppgaver parallelt på enheten. Hvis du vil utføre flere oppgaver parallelt, trykker du på START > Alle applikasjoner og åpner en applikasjon du vil arbeide med, og uten å trykke på tilbakeknappen bruker du START-knappen til å avslutte og åpne en annen applikasjon. Hvis du vil bytte fra et vindu til et annet, trykker du på og holder Tilbake-knappen for å vise de aktive applikasjonene som kjører, og bare klikke for å åpne den applikasjonen.

MERK 1: Alle applikasjoner er pilen som peker til høyre på startmenyen.

MERK 2: Du må ha en aktiv Internett-tilkobling for at denne funksjonen skal fungere som den skal.
    0 personer fant dette nyttig
  • 5.
    Kan jeg gi talekommandoer til telefonen?
    Ja, talekommandoer kan gis til telefonen for å konvertere til handlinger som enheten skal utføre. Hvis du vil gi kommandoer, trykker du på og holder START og uttaler en tydelig kommando for telefonen.

MERK: Du må ha en aktiv Internett-tilkobling for at denne funksjonen skal fungere som den skal.
    0 personer fant dette nyttig
  • 6.
    Finnes det en måte å foreta talesøk på?
    Du kan bruke talesøk på enheten. Hvis du vil bruke talesøk, trykker du på og holder START og uttaler et ord for å søke ved hjelp av Internett.

MERK: Du må ha en aktiv Internett-tilkobling for at denne funksjonen skal fungere som den skal.
    0 personer fant dette nyttig
  • 7.
    Kan jeg personliggjøre ringetonen min?
    Ja, du kan personliggjøre ringetonen på enheten. Hvis du vil personliggjøre ringetonen, kobler du enheten til Zune > Samling, høyreklikker på lydfilen og klikker på Rediger. Endre deretter Sjanger-feltet to Ringetone og klikk på OK > Fullfør for å gå tilbake til Samling, og høyreklikk på lydfilen og klikk på Synkroniser med XXXX(WP 7.5-telefon).

Hvis du vil kontrollere om du har den personliggjorte ringetonen fra startskjermbildet, trykker du på Alle applikasjoner > Innstillinger > Ringetoner + Lyder > Ringetone, så vil det finnes en Egendefinert-kategori der den personliggjorte ringetonen bør være oppført som mulig valg for ringetone.

MERK 1: Alle applikasjoner er pilen som peker til høyre på startmenyen.
    0 personer fant dette nyttig
  • 8.
    Kan jeg dele mediefilene mine trådløst for å få tilgang?
    Ja, du kan dele mediefilene dine trådløst for tilgang fra enhetene som er koblet til samme DLNA-server. DLNA-serveren vil være medium for andre enheter slik at du kan spille av og ha tilgang til mediefiler. Hvis du vil spille av mediefiler trådløst, trykker du på START > Alle applikasjoner > Tilkoblede medier og velger mediet du vil spille av.
    0 personer fant dette nyttig
  • 9.
    Finnes det en måte å bruke en mer avansert kalkulatorfunksjon på?
    Ja, det finnes en måte å bruke en mer avansert kalkulator på. Hvis du vil ha tilgang til konstruksjonsmodus, trykker du på START > Alle applikasjoner > Kalkulator og plasser den i liggende retning for å støtte konstruksjonsmodus.
    0 personer fant dette nyttig
  • 10.
    Kan jeg personliggjøre hvordan telefonen reagerer under ringing?
    Du kan personliggjøre hvordan du vil at telefonen skal ringe under et anrop. Det avhenger av om du vil at den skal ringe høyere i lommen og deretter ringe lavere når du plukker den opp. Hvis du vil ha tilgang til alternativet telefoninnstillinger, trykker du på START > Alle applikasjoner > Innstillinger > Oppmerksom telefon og kontrollerer telefonens ringeatferd.

MERK: Alle applikasjoner er pilen som peker til høyre på startmenyen.
    0 personer fant dette nyttig
  • 11.
    Kan jeg lage en oppgaveliste på telefonen?
    Ja, du kan lage en liste på telefonen for ting du skal påminnes om. Hvis du vil lage et notat, klikker du på START > Alle applikasjoner > Office og klikker på Ny.

MERK 1: Alle applikasjoner er pilen som peker til høyre på startmenyen.

MERK 2: Ny er plussikonet (+) på venstre side av menyen.