APPER OG FUNKSJONER Vanlige spørsmål
VANLIGE SPØRSMÅL
  • 1:
    Kan jeg skanne strekkoder?
    Ja, du kan skanne strekkoder, QR-koder, Microsoft-tags, bøker, CDer og DVDer ved hjelp av Bing Søk. Hvis du vil skanne koder, trykker du på Søkeikon > Skanneikon. MERK 1: Søkeikonet er forstørrelsesglassikonet på de fysiske knappene på telefonen.

MERK 2: Skanneikonet er øyet som er plassert i nederste del av skjermen når du er i Bing Søk.

personer fant dette nyttig
  • 2:
    Kan jeg kopiere en tekst direkte?
    Du kopierer og limer inn en tekst skannet fra kameraet. Hvis du vil skanne en tekst, trykker du på Søkeikon > Skanneikon > Skanntekst. MERK 1: Søkeikonet er forstørrelsesglassikonet på de fysiske knappene på telefonen.

MERK 2: Skanneikonet er øyet som er plassert i nederste del av skjermen når du er i Bing Søk.

personer fant dette nyttig
  • 3:
    Er det mulig å redigere bildet for effekter?
    Ja, du kan legge til effekter i bildet ved hjelp av Fotoforbedring. For å bruke denne funksjonen trykker du på START > Alle applikasjoner > Fotoforbedring. MERK: Alle applikasjoner er pilen som peker til høyre på startmenyen.

personer fant dette nyttig
  • 4:
    Hvordan kan jeg bruke frontkameraet?
    Hvis du vil ha tilgang til frontkameraet, trykker du på START > Alle applikasjoner > Kamera og trykker på Bytt kameraikon. MERK 1: Alle applikasjoner er pilen som peker til høyre på startmenyen.

MERK 2: Du finner bytt kamera-ikonet under foto/video-ikonet.

personer fant dette nyttig
  • 5:
    Er det mulig å lagre et bilde med den nøyaktige plasseringen der jeg tok bildet?
    Ja, det er mulig å ta et bilde med all informasjon om dets nøyaktige plassering i det bildet. Du kan bruke HTC Locations-applikasjonen til det formålet. For å få tilgang til Locations trykker du på START > Alle applikasjoner > Plassering og trykker på Legg til-ikonet for å legge til et Footprint. Deretter klikker du på kartbildet for å fange inn plasseringen din. Plasseringsnavnet og -adressen blir oppdaget automatisk, men du kan også redigere dem for egne behov.

MERK 1: Alle applikasjoner er pilen som peker til høyre på startmenyen.

MERK 2: Du må ha en aktiv Internett-tilkobling for at denne funksjonen skal fungere som den skal.

MERK 3: Plasseringstjenesteinnstillingene bør være aktivert for å bruke denne funksjonen.

personer fant dette nyttig
  • *Skriv inn kommentaren her ...
Tusen takk!
htc-titan