Innstillinger og tjenester Vanlige spørsmål
VANLIGE SPØRSMÅL
  • 1:
    Hvordan kan jeg kjøpe filmer fra HTC Watch?
    Du kan kjøpe og laste ned filmer fra HTC Watch ved hjelp av kontoen din. Hvis du vil opprette eller logge deg på HTC Watch-kontoen, trykker du på START > Alle applikasjoner > Innstillinger > Mer > Konto. MERK 1: Alle applikasjoner er pilen som peker til høyre på startmenyen.

MERK 2: Du må ha en aktiv Internett-tilkobling for at denne funksjonen skal fungere som den skal.

personer fant dette nyttig
  • 2:
    Kan jeg bruke enheten min som trådløst hotspot?
    Ja, enheten din kan brukes som Wi-Fi Hotspot. Hvis du vil aktivere denne funksjonen, trykker du på START > Alle applikasjoner > Innstillinger > Internett-deling > På. MERK 1: Alle applikasjoner er pilen som peker til høyre på startmenyen.

MERK 2: Du må ha en aktiv Internett-tilkobling for at denne funksjonen skal fungere som den skal.

personer fant dette nyttig
  • *Skriv inn kommentaren her ...
Tusen takk!
htc-titan